Angol nyelvi képzés Mártélyon
2013. február 5. 15:55

Ezúton szeretnénk Önt értesíteni, hogy településünkön is indulhat a TÁMOP 2.1.2 projekt keretében angol nyelvi képzés.

A projekt lényege, hogy 1.800 - 4.500 Ft önerő befizetésével a lakosság részt vehet egy 60+60, összesen tehát 120 órából álló angol nyelvtanfolyamon. Az önrész vállalása pályázati előírás. A fennmaradó 88.200 Ft, ill. 85.500 Ft finanszírozása európai uniós forrásból történik.

Fontos kikötés, hogy az is pályázhat, aki jelenleg tanuló vagy hallgató, hallgatói jogviszonyban van valamely egyetemen, és költségtérítéses képzésen van. (Az állalmilag támogatott képzésben részesülők és azok, akik munkahelyükön vagy bárhol hazai vagy uniós forrásból támogatott idegen nyelvi képzésben vesznek részt, nem pályázhatnak erre a képzésre)

Településünkön elsősorban kezdő és középhaladó csoportok indítását tervezzük.

Csoportlétszám: 12 fő/csoport.

A képzés lehetséges helyszíne a Faluház Könyvtára és az Erdei iskola. A képzések időpontja megegyezés szerint.

A képzés a Traveller tankönyvcsaládból történik majd, a csomagban van tankönyv, szótár, munkafüzet és hozzá CD! A tankönyv ingyenes, és benne van a támogatásban.

A részvétel feltétele, hogy minden jelentkezőnek regisztrálnia kell magát a tudasodajovod.hu oldalon, az érdeklődők menüpont alatt. Ez azért fontos, mert országos szinten 100 000 fő kap lehetőséget a képzésben való részvételre, s amint a regisztrációk száma eléri ezt a határt, a regisztrációt leállítják, a továbbiakban nem lesz lehetőség a képzésre.

A jelentkezéseket és a csoportindítást szeretnénk települési szinten összehangolni, ezért kérjük, amennyiben részt kíván venni a programban, azt jelezze Sajti Imrénénél 2013. 02.10-ig személyesen a Könyvtárban, vagy telefonon, e-mailben.

Elérhetősége: 30/6373-288,

martely.konyvtar@gmail.com