Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2016
2015. október 5. 17:22

Mártély Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírja a 2016. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a településen állandó lakóhellyel rendelkező, teljes idejű (nappali tagozatos) felsőoktatási hallgatók („A” típusú pályázat), illetve felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánók („B” típusú pályázat) számára, a 2015/2016. tanév második és a 2016/2017. tanév első félévére vonatkozóan.

A pályázat beadása a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren keresztül történik, amelyhez egyszeri pályázói regisztráció szükséges. A regisztráció elérése: https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése.

A pályázati űrlapot feltöltés után kinyomtatva és aláírva – a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt – a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázónak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

Az önkormányzathoz való benyújtást javasolt személyesen az Önkormányzatközségházában (Mártély, Rákóczi utca 1.)Dr. Zsoldosné Tóth Irénnél ügyfélszolgálati időben: kedden, csütörtökön 9.00 – 15.00 óráig.

A pályázati űrlapok elektronikus kitöltésének és benyújtásának határideje: 2015. november 9.

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. december 7.

A részletes pályázati kiírások az alábbi linkekre kattintva érhetők el:

- Pályázati kiírás "A"
- Pályázati kiírás "B" 
- Űrlap: munkáltatói igazolás
- Űrlap: jövedelemigazolás
- Űrlap: egyéb nem rendszeres jövedelemről