Felkészült az új tanév kihívásaira a mártélyi iskola
2015. szeptember 2. 22:28

Augusztus 31-én, hétfőn tartotta tanévnyitó ünnepségét a Hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskola Mártélyi Tagintézménye. A mártélyi iskola – immáron tagintézményként – új kihívások előtt áll. Farkas Zsuzsanna, a vásárhelyi intézmény vezetője szerint a pedagógusok, szülők és diákok közösen, együttműködve eredményes munkára lesznek képesek.

2015. szeptember 1-től – miniszteri döntés alapján –  a vásárhelyi Varga Tamás Általános Iskola tagintézményeként működik tovább a mártélyi iskola, ahol is 22 diák kezdi meg tanulmányait, alsó tagozatosként, az 1-4 évfolyamat tömörítő, összevont osztályban. A tagintézmény tanévnyitóját hétfőn tartották, a mártélyi Faluházban.

"Nem könnyű feladat ma szülőnek és pedagógusnak lenni. Tapasztaljuk, hogy a gyerekeknek egyre nagyobb szüksége van arra, hogy értő  figyelemmel forduljunk hozzájuk és türelmesek legyünk velük, és példamutatásunkkal olyan hátteret, alapot adjunk számukra, amely fejlődésüket biztosítja, tehetségüket felszínre hozza, személyiségüket pedig harmonikussá teszi. Bízom benne, hogy közösen, egymást erősítve, sikeresen együtt tudunk működni, a felmerülő problémákat pedig így meg tudjuk oldani” - fogalmazott Farkas Zsuzsanna.

További részletek >>>

 

Forrás: Promenad.hu