Munkahelyteremtő beruházások támogatása
2012. február 13. 16:02

A pályázatot postai úton 2012. február 8-től 2012. március 30-ig lehet benyújtani a beruházás helye szerint illetékes megyei kormányhivatal munkaügyi központjához.

 

A pályázati felhíváshoz kapcsolódóan tervezés alatt áll kirendeltségükön megvalósuló konzultációs lehetőség, amennyiben erről információval rendelkezünk, tájékoztatjuk Önöket.

A teljes pályázati dokumentáció letölthető a Nemzetgazdasági Minisztérium (kormányzati portálon: www.kormany.hu) és a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal (www.munka.hu) honlapjáról, a fentiekben továbbítom is Önöknek, de nyomtatott formában is átvehető a munkaügyi központban és kirendeltségünkön is.

A pályázati programhoz kapcsolódó megyei rendezvény és a kirendeltségen tartandó munkáltatói fórum meghívóját fentiekben továbbítom Önöknek. Kérem szíves visszajelzésüket részvételi szándékuk tekintetében, a megyei rendezvény esetében a tothta@lab.hu (2012.03.05-ig), a kirendeltségi lehetőségre pedig a torjeki@lab.hu, illetve a bereczkip@lab.hu elérhetőségre 2012.03.09-ig.

 

 

Üdvözlettel:

 

                               Törjékné Pásztor Ildikó

                                   Kirendeltségvezető

                 Csongrádi Megyei Kormányhivatal 

                               Munkaügyi Központja

                     Hódmezővásárhelyi Kirendeltség