Számítógéposztás rászorulóknak
2010. június 3. 09:04

Számítógéposztás rászorulóknak!
Pályázati lehetőség forrása eredeti forrása:
www.palyazat.zug.hu/?func=szamitogep
==========================

Számítógép ÁLOM 2010!

Idén is ingyen számítógépet kapnak a jól tanuló, rászoruló fiatalok!

A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány adományozói programja révén száz rászoruló családban élő, 12-16 éves életkorú fiatal számára komplett (használt, de még használható) számítógépet juttat.

A támogatói programra jelentkezési határidő:
2010. július 10.

A támogatói programra jelentkezhet minden olyan 12-16 év közötti fiatal, akinek 3 vagy ennél több testvére van, tanulmányi átlaga a 4,5-et eléri, életterében számítógép nincsen, egy főre jutó jövedelmük a létminimum alatt van.

A jelentkezés feltétele egy fogalmazás beadása, melyben a jelentkező maximum két, kézzel írott A4-es oldalon leírja, hogy miért nincs még számítógépe, bemutatja a családját / életközösségét, és azt, hogy ha lenne számítógépe, azt milyen célokra (játékra, tanulásra) szeretné használni. A fogalmazás végén a gondviselő aláírásának, a jelentkező fiatal pontos nevének, pontos lakhelyének feltüntetése szükséges!

A támogatásban részesített fiatal gondviselőjének vállalnia kell, hogy a komplett számítógépet az alapítvány székhelyén kipróbált állapotban veszi át.

A támogatói program kiírása, a támogatottak névsora 2010 július 20-tól a jelentősebb sajtóorgánumokban, illetve a www.palyazat.zug.hu internetes oldalon kerül közzétételre.

A jelentkezést a következő címre kell postai levélben elküldeni:

MÁTRIX Közhasznú Alapítvány
6701 Szeged, PF: 929.
www.matrix.zug.hu

————————————————————

A hiányosan beküldött pályázat érvénytelen. A jelentkező az alapítvány pályázati szabályait elfogadja, ezzel kapcsolatban reklamációnak helye nem lehet. A programhoz várjuk az osztásra kerülő gépek mellé komplett számítógép, illetve alkatrész (gép, monitor, kiegészítők) felajánlóit, illetve egyéb támogatók jelentkezését!