Vállalkozók strukturált tapasztalatcseréje rendezvény
2015. április 15. 15:07

 

Szeretettel meghívom a VOSZ TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 projekt Vállalkozók Strukturált Tapasztalatcseréje rendezvényünkre

2015. április 23-án  9:00 órától Orosházára

és/vagy

 14:30 órától Hódmezővásárhelyre.

 

 

A VOSZ egy éve az egész országra kiterjedően ingyenes vállalkozói tanácsadói hálózatot épített ki, közösségi oldalt hozott létre, melyet a vállalkozók interaktív módon tudnak kérdéseket feltenni és saját termékeiket ingyen a www.vallalkozo.info piactér oldalán hirdethetik . A személyes és telefonos tanácsadáson túl ősz óta megkezdődtek országszerte a konferenciáink ezek vállalkozói akadémiák , strukturált vállalkozói tapasztalatcserék és kétnapos konferenciák, ahol  tájékoztatást  kapnak a résztvevők a legaktuálisabb adó, jog, pályázati, finanszírozási és munkabiztonsági információkról.

 

A projekt célja, hogy a vállalkozások versenyképességét és piaci potenciáját erősítse.

Kérem , hogy az ingyenes rendezvény továbbkommunikálásában mind a fiatal vállalkozást tervezők, a tagok, mind a vállalkozók irányában a lehetőségei szerint segítsen!

 

Tisztelettel megköszönöm, ha a meghívót közzéteszi, esetleg továbbítja  városi és környékbeli   vállalkozók felé.

Ha további információra van szüksége, bármikor szívesen adok további személyes tájékoztatást  a projektről és a rendezvényekről.

 

Kiemelném a projekt valamennyi szolgáltatása az érdeklődő vállalkozók és a vállalkozást tervezők felé térítésmentes, így a tanácsadás, a rendezvényeken való részvétel az ország egészében és awww.piacter.vallalkozo.info honlapon a termékeik és a szolgáltatásaik hirdetési lehetőség is.

 

 

További rendezvényeink a régióban:

 

Baja, Kiskőrös                 2015. május 05.-én, Vállalkozók Strukturált Tapasztalatcseréje